Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

PARTIOTOIMISTO

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu

L-S:n Partiosäätiö

Turun Partiolaiset  -  Scouterna i Åbo  ry

Turun Partiolaiset – Scouterna i Åbo ry on vuonna 1963 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on partioliikkeen perusperiaatteita noudattaen edistää ja kehittää Turussa suoritettavaa partiotyötä.

Yhdistys toteuttaa tavoitteitaan toimimalla paikallisten partiolaisten yhdyssiteenä järjestämällä kokouksia, koulutustilaisuuksia, leirejä, retkiä, kilpailuja yms. sekä tekemällä partiotyötä tunnetuksi Turussa.

Yhdistyksen asioita hoitaa ja sitä edustaa johtokunta, johon kuuluu vuodeksi kerrallaan valittu puheenjohtaja, varapuhenjohtaja ja kuusi (3+3) kahdeksi vuodeksi kerrallaan valittua jäsentä. Jäseniä johtokuntaan valittaessa on pyrittävä siihen, että molemmat kieliryhmät tulevat siinä edustetuiksi. Yhdistyksen vuosikokous pidetään kalenterivuosittain huhtikuun loppuun mennessä. Yhdistyksen jäseninä voivat olla Turun kaupungissa asuvat partiolaiset sekä Turun partiotoimintaa tukevat partiolaiset.

Turussa toimii yli 4000 partiolaista kaikkiaan 43 partiolippukunnassa (40 suomenkielistä ja 3 ruotsinkielistä lippukuntaa).

Turun Partiolaiset – Scouterna i Åbo ry täytti 50 vuotta 2013. Yhdistys vietti juhlavuottaan erityisesti kesäkuussa 2700 partiolaisen Tammileirillä ja elokuussa 2013 suurella juhlailtanuotiolla Turun Vartiovuorenmäellä.

Yhdistys on perustettu 16.4.1963. Rekisterinumero 86.386. Y-tunnus 0282389-5.