Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

PARTIOTOIMISTO

Turun partiotoimisto

ja laskutusosoite.

JOHTOKUNTA

Jyrki Tuominen (pj)
jyrki.tuominen(ät)iki.fi,
040- 594 3466.

Joni Pinomäki (vpj)
joni.pinomaki(ät)iki.fi,
050- 387 8561.

Hanna Heino

Seppo Lahtinen

Bodil Lindberg

Anna Meronen

Ville Sahlström

Kai Sinkkonen


LINKIT

Tiedotuslehti Repolainen

Partioparaati

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu

L-S:n Partiosäätiö

Turun Partiolaiset  -  Scouterna i Åbo  ry

Turun Partiolaiset – Scouterna i Åbo ry on vuonna 1963 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on partioliikkeen perusperiaatteita noudattaen edistää ja kehittää Turussa suoritettavaa partiotyötä.

Yhdistys toteuttaa tavoitteitaan toimimalla paikallisten partiolaisten yhdyssiteenä järjestämällä kokouksia, koulutustilaisuuksia, leirejä, retkiä, kilpailuja yms. sekä tekemällä partiotyötä tunnetuksi Turussa.

Yhdistyksen asioita hoitaa ja sitä edustaa johtokunta, johon kuuluu puheenjohtaja, varapuhenjohtaja ja kuusi (3+3) kahdeksi vuodeksi kerrallaan valittua jäsentä. Jäseniä johtokuntaan valittaessa on pyrittävä siihen, että molemmat kieliryhmät tulevat siinä edustetuiksi. Yhdistyksen jäseninä voivat olla Turun kaupungissa asuvat partiolaiset sekä Turun partiotoimintaa tukevat partiolaiset.

Yhdistys on Turun kaupungin nuorisotoimen sopimusperusteinen yhteistyökumppani järjestäen tässä roolissa myös kaikille avoimia tapahtumia ja koulutusta.

Turussa toimii yli 4000 partiolaista kaikkiaan 43 partiolippukunnassa (40 suomenkielistä ja 3 ruotsinkielistä lippukuntaa).

Turun Partiolaiset – Scouterna i Åbo ry täytti 50 vuotta 2013. Yhdistys vietti juhlavuottaan erityisesti kesäkuussa 2700 partiolaisen Tammileirillä ja elokuussa 2013 suurella juhlailtanuotiolla Turun Vartiovuorenmäellä.

Yhdistys on perustettu 16.4.1963. Rekisterinumero 86.386. Y-tunnus 0282389-5.